Hvis du ikke kender netflix, så kommer du til det indenfor de næste par år. Det er dog størstedelen af alle i Danmark der kender dem og bruger dem faktisk dagligt. Det er nemlig en af verdens største og mest brugte streaming tjenester. Du kan finde film, serie og børne tv inde på deres platform, der er derfor noget for enhver smag og nok også derfor de bliver brugt af så mange verden rundt. 

Netflix blev stiftet i 1997 og siden er det gået meget stærkt med at få nye brugere på platformen. De har mere end 200 millioner bruger i 2021 og det tal er altså steget meget det sidste år. Jeg ser en stor fremtid for denne slags aktier altså i streaming platforme, da det er noget som vi alle bruger og det er noget som vi har gjort til en del af vores hverdag.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Netflix, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Netflix aktier

Netflix aktier

Netflix aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Netflix aktier?

Når du vælger at købe en aktie, så køber du en del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når virksomheden enten omsætter for mere eller for en stor ny ordre. Det kan derfor godt blive en lukrativ investering, hvis du for eksempel investerer i et firma, som senere hen vokser og for mange nye store ordre. 

Hvis vi kigger lidt nærmere på grafen ovenover, så kan du se kursprisen på Netflix Aktien igennem det sidste år. I Starten af året lå den rigtigt højt og så kan vi se den har fået nogle tæsk i et par måneder, men er altså godt tilbage igen. Jeg ser denne aktie som en aktie der er god at investerer i, hvis investerer med en langsigtet strategi. 

Køb din første Netflix Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Netflix aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Netflix aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Netflix aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Netflix. 

For at købe aktier i Netflix, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Netflix aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Netflix aktier?

Hvis du tror på virksomheden og ser dem blive en større forretning i fremtiden, så skal du købe aktien. Men det kommer dog også meget an på, hvilken strategi du køber aktier med, som vi har været inde på længere oppe i artiklen. Jeg ser aktien som en god investering hvis du har planer om at holde på dem længe, jeg tror vi kun kommer til at bruge dem mere og mere i fremtiden. 

Det er dog vigtigt at navne at de ikke er de eneste på markedet og derfor skal de blive ved som de gør nu, med at være gode til at få nye kunder men også at holde på dem de har. For hvis du selv bruger disse platforme, så ved du også at der findes et utal af dem derude og man skifter tit den ene ud med den anden. Derfor er det hele tiden et spil med at man skal have flere nye kunder, end kunder der skifter til en anden platform. 

Hvis de kan blive ved med det, så ser jeg en stor fremtid for dem. Det er dog også vigtigt at de bliver ved med at få nyt indhold ind på deres platform. Det har de dog være gode til tidligere, så det tror jeg nu nok de skal kunne. Derudover har de også meddelt at de har mange nye samarbejder som starter her i 2023, hvor der vil komme mange nye film og serier ind på siden. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Netflix aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Netflix aktien?

Kursen på Netflix aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Netflix aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Netflix aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.