Moderna er en forholdsvis nye virksomhed, i forhold til de andre etablerede virksomheder som vi har haft skrevet om, men vi syntes det er en spændende aktie, som vi gerne vil give vores synspunkt på. Virksomheden blev stiftet i 2010 af Noubar Afeyan, Robert S. Langer og Derrick Rossi. Det er en virksomhed som udvikler lægemidler til patienter over hele verden.

Virksomheden har hovedkontor i Cambrigde  i USA. De var i 2021 intet mindre end 1.300 ansatte og det tal er steget meget her i 2022, da de har oplevet en stor vækst. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Moderna, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Moderna aktier

moderna aktier

Moderna aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Moderna aktier?

Når du vælger at købe en aktie, så køber du en del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når virksomheden enten omsætter for mere eller for en stor ny ordre. Det kan derfor godt blive en lukrativ investering, hvis du for eksempel investerer i et firma, som senere hen vokser og for mange nye store ordre. 

Vi kan kigge lidt på grafen her ovenover, hvor du kan se hvordan moderna aktiekurs har kørt igennem det sidste år. Den har haft lidt op og nedture, men det kan ikke undgået at en aktie vil gå op og ned igennem året. Det der er spændende at se dog, er at den er på vej rigtig meget op af, og det kunne godt gå hen og blive en raket. Derfor vil jeg anbefale at holde med aktien og eventuelt indkøbe for et par tusind, hvis det er en virksomhed som du syntes godt om.

Køb din første Moderna aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i moderna aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe moderna aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Moderna aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Moderna. 

For at købe aktier i moderna, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine moderna aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe moderna aktier?

Det er jo som nævnt længere oppe, en beslutning som du selv skal beslutte. Jeg vil dog gerne give mit synspunkt på aktien. Jeg tror det er en aktie, som kommer til at stige en del i 2023 og det gør jeg af den grund. At de har meddelt at de har nogle nye lægemidler som er ved at blive godkendt og som vil være klar til salg i 2023, hvis de dog bliver godkendt.

Bliver deres nye lægemidler godkendt, så tror jeg vi kommer til at se en hel del til moderna aktien og der er mange som vil opkøbe hos dem. Det er dog også en risiko at investerer i dem nu, og det er noget du skal tænke grundigt over, for der er også sandsynlighed for at deres produkter ikke bliver godkendt og så vil deres aktie nok tage et par dyk ned.

Men alt i alt så er det en aktie som jeg syntes du skal holde ekstra øje med.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på moderna aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Moderna aktien?

Kursen på moderna aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Moderna aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe moderna aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.