Mastercard er et af verdens største virksomheder og det er en af de virksomheder som flest mennesker bruger dagligt. De har hovedkontor i New York og deres primære forretningsområde er betalingstransaktioner. Virksomheden blev stiftet af Wells Fargo, Crocker National Bank og Bank of California. 

Virksomheden Mastercard blev stiftet i 1966 og havde en omsætning i 2021 på intet mindre end 18,88 milliader Dollars. Det er blandt andet dem du bruger når du bruger dit mastercard eller dit visa dankort. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Mastercard, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Mastercard aktier

Mastercard Aktier

Mastercard aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Mastercard aktier?

En aktie er noget som er gået hen og blevet utrolig populært indenfor de seneste år og det er kun noget som bliver mere og mere populært over de næste år også. Ved at købe en aktie i for eksempel Mastercard, så kommer du faktisk til at eje noget af virksomheden som du køber aktien i og dermed vil din aktie og stige eller falde alt efter hvor godt virksomheden klarer sig.

Det kan derfor godt gå hen og blive en god investering, hvis man kan ramme rigtigt og købe aktien når den er lav og sælge den når den er høj. Udover det så betaler du jo penge for at have dine penge stående i banken i forhold til negative renter, ved at investerer dem i stedet så kan du se din opsparing blive større i stedet for mindre.

Som du kan se på grafen herover, så kan du se kursprisen på Mastercard aktien igennem det sidste år. Og her kan vi se den faktisk har haft et stabilt år. Dog vil jeg sige det ikke er det rigtige tidspunkt at købe Mastercard aktier nu, men først når den begynder at falde, formentlig i det nye år.

Køb din første Mastercard Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Mastercard aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Mastercard aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Mastercard aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Mastercard. 

For at købe aktier i Mastercard, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Walt Mastercard, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Mastercard aktier?

Om det er den rigtige virksomhed at investerer i for dig, er noget du selv skal beslutte. Vi har til formål at give dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den bedst mulige beslutning inden du vælger om du vil investerer i virksomheden.

Jeg vil dog gerne komme med mit synspunkt på Mastercard aktier, jeg tror det er en aktie som vi kommer til at se stige over de næste mange år. Men jeg tror også det er en aktie som ikke vil stige mange procent hver år, den vil dog stige nogle få procenter om året. Og netop derfor er det også oplagt at investerer i Mastercard aktier, hvis du har en langsigtet strategi.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Mastercard aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Mastercard aktien?

Kursen på Mastercard aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Mastercard aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Mastercard aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.