Lundbeck er en meget kendt og velkørt virksomhed, som har eksisteret i rigtig mange år efterhånden. Det er en virksomhed som er et dansk Medicinalfirma, som primært arbejder med forskning og udvikling samt produktion af lægemidler til behandling af sygdomme som hjertesygdomme, depression, skizofreni, migræne og Parkinsons sygdomme. 

Virksomheden blev grundlagt i 1915 og siden har de produceret lægemidler som har forandret hele vores verden. Forretning blev stiftet i København, hvor de også har hovedkontor den dag i dag. Lundbeck omsatte for 17,7 milliarder danske kroner i 2020 og havde ca 5.500 medarbejder. De tal er dog steget en del de seneste år.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Lundbeck, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Lundbeck aktier

Lundbeck aktier

Lundbeck aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Lundbeck aktier?

En aktie er en en lille del af virksomheden, som du kan købe og dermed blive medejer af firmaet. Det er efterhånden blevet meget populært at investerer sin opsparing i aktier i stedet for at have penge stående i banken. Førhen var det kun folk der arbejdede i banker og indenfor finanas verden der investere i aktier.

Det var det fordi det var en jungle at indberette sit overskud til skat på deres hjemmeside, men med årene tilbyder de fleste handelsplatforme at indberette det for dig automatisk, så du ikke længere skal være nervøs for at få et skattesmæk. 

Hvis du har fået mere blod på tanden med at investerer i aktier, så kan du læse meget mere om virksomheden og hvilke platforme vi anbefaler til nybegyndere herunder. 

Herunder kan du se rengskabet for Lundbeck, igennem de sidste 5 år.

Køb din første Lundbeck Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Lundbeck aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Lundbeck aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Lundbeck aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Lundbeck.

For at købe aktier i Lundbeck, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Lundbeck, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Lundbeck aktier?

Vi anbefaler som sagt ikke aktier her på siden, vi er til for at give dig alt den information om firmaet som vi kan finde på nettet, så du har det bedste grundlag at træffe din beslutning ud fra. 

Men derfor vil jeg gerne give dig min personlige mening om Lundbeck aktien. Det er igen en utrolig spændende branche, som jeg tror vi kommer til at skulle bruge meget mere i fremtiden. For i og med vi kun bliver ældre og ældre og flere og flere mennesker, så kommer vi også til at opleve nye sygdomme. 

Og det er netop der hvor Lundbeck kommer ind i billedet, for dem skal vi bruge til at opfinde og producerer ny medicin mod disse sygdomme. Og derfor har jeg også selv indkøbt aktier hos dem, for medicin er noget som vi altid skal bruge nu og i fremtiden.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Lundbeck aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Lundbeck aktien?

Kursen på Lundbeck aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Lundbeck aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Lundbeck aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.