Lucid er en amerikansk virksomhed som producerer elbiler fra deres hovedkontor i Newark i Californien. Det anses for at være en af de førende indenfor deres branche og de spås en stor fremtiden indenfor deres produktion af elbiler. 

Virksomheden blev grundlagt i 2007 af Bernard Tse, Sheaupyng Lin og Sam Weng. Det er en virksomhed som jeg personligt selv holder meget øje med, da jeg tror vi om ti til tyve år kun kommer til at at køre rundt i elbiler. Derfor er min vurdering også at man bør finde de virksomheder som man tror på indenfor den branche og investerer i dem. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Lucid, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Lucid aktier

Lucid aktier

Lucid aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Lucid aktier?

Hvis du vælger at købe en aktie hos for eksempel Lucid, så kommer du til at eje en del af virksomheden og det er også derfor din aktie stiger i værdi, hvis virksomheden for en stor ordre eller vækster der omsætning. Det er efterhånden blevet noget de fleste gør også i Danmark, nemlig at investerer sin opsparing. 

Du kan investerer dine penge i mange forskellige ting, det kan være aktier, kryptovaluta eller værdipapirer. Det de fleste investerer i er dog aktier, og det er der faktisk også en god grund til. 

For hvis du ikke ved det så betaler du faktisk banken penge for at have dine penge på din bankbog. Det gør du via negative renter, hvis du skal slippe for det, så kan du blandt andet vælge at investerer dine penge i Lucid aktier.

Køb din første Lucid Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Lucid aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Lucid aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Lucid aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Lucid.

For at købe aktier i Lucid, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Lucid, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Lucid aktier?

Hvilke aktier du skal investerer dine penge i, er noget som du selv skal beslutte. Hos aktierdk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information vi kan finde om firmaet et sted, så du kan træffe den rigtige beslutning ud fra det grundlag. 

Men jeg vil dog gerne komme med min personlige mening om aktien. Det er at det er en spændende virksomhed, som har potentiale til at blive en god investering. Det er dog svært at spå om, for der er lige nu gang i et stort kapløb indenfor elbiler. 

Alle de store bilproducenter som Ford, Porsche BMW og andre kæmper om at lave den bedste elbil og blive den fortrukne i markedet. Det er noget som vi vil komme til at se meget mere til indenfor de næste par år, og om det er Lucid der vinder det kapløb det kan jeg ikke svare på. De har dog gode muligheder for at vinde det.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Lucid aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Lucid aktien?

Kursen på Lucid aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Lucid aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Lucid aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.