Klarna er et svensk firma som primært tilbyder betalingsløsninger til e-handelsbranchen. Det er faktisk også klarna virksomheden som ejer det der hedder pricerunner, hvis du kender det. I forhold til deres service, så tilbyder de at du kan betale over en webshop med dit kort, det er dem som står for transaktionen.

Virksomheden blev stiftet i 2005 i Stockholm Sverige og havde i 2021 4.789 medarbejder, som der kun er blevet flere af her i 2022. De har medarbejder rundt om i 17 lande og havde en omsætning på ca. milliarder svenske kroner i 2021.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Klarna, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Hvornår bliver Klarna børsnoteret?

Klarna børsnotering (IPO) har ikke en bestemt dato endnu, men vi forventer at det sker indenfor 2022 eller 2023, men der er ikke kommet en formel bekræftelse endnu.

Køb din første Klarna Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Klarna aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Klarna aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Klarna aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Klarna.

For at købe aktier i Klarna, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Klarna, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Klarna aktier?

Klarna er en meget spændende aktie, som der er mange investerer der kigger på med spænding. Det er nemlig ikke muligt endnu, at købe aktier hos Klarna. Men de har meddelt at de formentlig vil blive børsnoteret i 2023, og der er derfor god grund til at holde et skarp øje med dem. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Klarna aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Klarna aktien?

Kursen på Klarna aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Klarna aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Klarna aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.