Jobindex er en dansk virksomhed og som er Danmarks største jobportal. De administrerer oversigter over ledige jobs, Cv og firmaprofiler i Danmark. Du kan søge efter et job på deres platform som gennemsøger over 500 forskellige jobbørser og viser dig de stillinger der søges. 

Virksomheden blev grundlagt i 1996 og har hovedkvarter i Valby i København. Jobindex ejer også mange andre virksomheder, de ejer blandt andet Jobindex media, Stepstone, It-jobbank og Jobbsafari.

Hvis du har besluttet dig for at købe jobindex aktier, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Jobindex aktier

jobindex aktier

Jobindex aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvorfor købe aktier?

Det er gået hen og blevet utrolig populært at investerer i aktier og det er da hellere ikke uden god grund. For hvis du ikke ved det allerede, så skal du altså betale penge for at have dine penge stående i banken, det vil altså sige at din opsparing kun bliver mindre og mindre med tiden ved at stå i banken. 

Derfor er det en god ide at investerer dem i aktier i stedet, så vil du kunne vokse din opsparing uden at skulle arbejde for det. Og hvis du er rigtig god, så er det ikke utænkeligt du kan fordoble din opsparing over en årrække. Det er dog vigtigt at nævne at aktier også kan falde, og derfor er det vigtigt du hellere ikke investerer mere end du er villig til at tabe. 

Køb din første Jobindex Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Jobindex aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Jobindex aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Jobindex aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Jobindex.

For at købe Jobindex aktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Jobindex aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Jobindex aktier?

Hvis vi kigger på aktiekursen over de seneste 5 år, så har den faktisk været stigende, dog havde den et fald i den sidste halvdel af 2022 og derfor mener jeg også det er et fornuftigt tidspunkt at købe aktien nu, hvis du syntes det er en spændende aktie. 

De har dog også nogle udfordringer de skal klare for at kunne få aktiekursen til at stige igen, for når det kommer til jobportaler, så er der efterhånden ved at være en del af dem. Og derfor skal de også formå at blive ved med at holde sig i spidsen af flokken for at bibeholde deres markedsposition.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Jobindex aktier her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Hvad koster Jobindex aktier?

Kursen på Jobindex aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Jobindex aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Jobindex aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.