Intel er et kendt amerikansk teknologiselskab med hovedkontor i USA. Det er en af verdens største og virdifulde producent af halvlederchips til blandt andet computere. Det er en virksomhed som har været her længe og som producerer teknologiske dele til vores computer, uden dem kunne din computer ikke gøre det den kan i dag.

Virksomheden blev stiftet i 1968 og siden er det gået rigtigt stærkt. De havde i 2021 en omsætning på 79,02 milliarder Dollars som forventes at være 30% højre i 2022. Det er altså også en virksomhed som vækster og udvikler nye produkter hele tiden til computere. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Intel, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Intel aktier

Intel Aktier

Intel aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Intel aktier?

Når du vælger at købe en aktie, så køber du en del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når virksomheden enten omsætter for mere eller for en stor ny ordre. Det kan derfor godt blive en lukrativ investering, hvis du for eksempel investerer i et firma, som senere hen vokser og for mange nye store ordre. 

På grafen her ovenover kan du se deres kurspris igennem det sidste års tid. Vi kan se at kursen var utrolig høj i starten af året og derefter er faldet en del. Det ser dog ud til den er på vej op igen og derfor vil jeg også anbefale at holde øje med den. Hvis du syntes det er en virksomhed som du gerne vil investerer i, så kan du stadig nå at købe aktien billigt. 

Køb din første Intel aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i Intel aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Intel aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Intel aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Intel. 

For at købe aktier i Intel, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Intel aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Intel aktier?

Det er jo som nævnt længere oppe, en beslutning som du selv skal beslutte. Jeg vil dog gerne give mit synspunkt på aktien. Jeg tror det er en aktie, som kommer til at stige en del i 2023 og det gør jeg af den grund. At de har meddelt at de har nogle nye chips klar som udkommer i 2023, som både er hurtigere og stærkere end de forrige. 

De har vist gang på gang, at de har de rigtige folk ansat til at kunne blive ved med at producerer det bedste indenfor chips til computere. Derfor tror jeg også det er en virksomhed som vi kommer til at se en hel del mere til i fremtiden og jeg har da også selv købt aktier hos dem for et par tusind kroner. 

Alt i alt så er det en aktie som jeg syntes du skal holde øje med, hvis du syntes det er en spændende branche og virksomhed.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Intel aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Intel aktien?

Kursen på Intel aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Intel aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Intel aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.