Happy Helper er en af Danmarks største platforme indenfor find af rengøring både til private men også erhverv. De har siden deres start allerede formidlet mere end 250.000 rengøringer rundt om i landet. Det er virksomhed med fart på og som jeg tror vi kommer til at se rigtig meget mere til i de næste par år.

Virksomheden blev grundlagt i 2015 af dennis Forchhammer, Jesper Brok Jørgensen, Mathias Ovdal, Adam Hjort og Jesper Jarlbæk. Virksomheden omsatte for 1,38 millioner kroner i 2022.

Hvis du har besluttet dig for at købe Happy Helper aktier, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Happy Helper aktier

Happy Helper aktier

Happy Helper aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige fald grupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvorfor købe aktier?

Aktier er gået hen og blevet mere og mere populære og det er der mange gode grunde til. For ved at investerer dine penge i aktier kan du opbygge en formue, som kan gøre at du kan gå tidligere på pension, som nok er det de fleste investorer sigter efter. En anden god grund til at investerer i aktier, er at når du holder dine penge i banken, så koster det dig faktisk penge. 

Men ved at investerer dem i aktier i stedet for, vil du altså kunne vokse din opsparing uden at skulle arbejde for det. Og når det handler om at blive økonomisk uafhængig, så skal du have dine penge til at arbejde for dig og ikke omvendt. Det kan du blandt andet gøre ved at investerer i aktier.

Køb din første Happe Helper Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Happy helper aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Happy helper aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Happy Helper aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Happy helper.

For at købe Happy helper aktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Happy helper aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Happy helper aktier?

Happy Helper er en forholdvis ny virksomhed som “kun” har været i gang siden 2015. Men derfor kan det sagtens gå hen og blive en god investering. De arbejder indenfor en meget spændende branche som efter min mening kun vil vokse sig større over det næste år, for rengøring er noget vi alle sammen hader. 

De har formået at bygge en platform som er blevet kendt i Danmark og som er utrolig brugervenlig. Derfor mener jeg også de har et godt grundlag for at vokse over de næste år. Det er en aktie som jeg selv har købt, og som jeg følger nøje.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Happy helper aktier her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Hvad koster Happy helper aktier?

Kursen på Happy helper aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Happy helper aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Happy helper aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.