GN Store Nord er en dansk virksomhed som producerer høreapparater og headsets. Det er en dansk virksomhed for de fleste nok ikke kender til, men bruger meget dagligt, de har blandt andet leveret headsets til mange folkesskoler i Danmark. Virksomheden har eksisteret i en del år og blev stiftet i 1869 af C.F. Tietgen.

GN Store Nord havde mere end 5.500 ansatte i 2018, de er dog vokset en hel del siden da og har mere end 7.000 ansatte den dag i dag (2022). De havde en stabil omsætning på intet mindre end 15,78 milliader danske kroner i 2021, som forventes at være endnu højere her i 2022. De har blandt andet deres hovedkontor i Ballerup.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i GN Store Nord, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over GN Store Nord aktier

Coloplast aktier

GN Store Nord aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er GN Store Nord aktier?

Når du vælger at købe en aktie, så køber du en del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når virksomheden enten omsætter for mere eller for en stor ny ordre. Det kan derfor godt blive en lukrativ investering, hvis du for eksempel investerer i et firma, som senere hen vokser og for mange nye store ordre. 

Hvis vi vælger at kigge nærmere på grafen ovenover, så kan vi se at kursprisen på GN Store Nord er faldet en del her de sidste par måneder, og det er derfor det oplagte tidspunkt at investerer i virksomheden hvis det er en forretning som du tror på.

GN Store Nord Aktier

Køb din første GN Store Nord aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i GN Store Nord aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe GN Store Nord aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du GN Store Nord aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra GN Store Nord. 

For at købe aktier i GN Store Nord, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine GN Store Nord aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe GN Store Nord aktier?

GN Store Nord er som sagt en dansk virksomhed, og hvis man kigger ud i udlandet og siger dansk virksomhed, så er det allerede en blåstempling for kvalitet. Jeg ser derfor en stor fremtid for GN Store Nord, da der efter min mening kun vil blive brug for mere og mere lægeudstyr. 

Når det så er sagt, så skal du dog stadig formå at skabe nye produkter til læge industrien for at være med i toppen af ligagen, det har de været rigtig gode til de sidste par år, så mon ikke de har nogle overraskelser i ærmet.

Det er helt klart en aktie jeg ville kigge nærmere på, hvis din strategi er at investere i virksomheder på lang sigt. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på GN Store Nord aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster GN Store Nord aktien?

Kursen på GN Store Nord aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe GN Store Nord aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe GN Store Nord aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.