Genmab er en virksomhed i stor vækst, det er en virksomhed som både er dansk og amerikansk og så arbejder de indenfor biotek. Hvis du spørger mig så er det en meget spændende aktie, som vi kommer til at se meget mere til i fremtiden. 

Forretningen blev stiftet i 1999 af Florian Schönharting. Han var både managing director i Bankinvest i mens han startede Genmab virksomheden. De havde i  2021 1.212 medarbejder og det tal er kun steget igennem 2022. Virksomheden havde en omsætning på 8.482 milliarder danske kroner, det er altså en virksomhed i den helt store liga. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Genmab, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Genmab aktier

Genmab aktier

Genmab aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Genmab aktier?

At investerer i aktier er noget som er gået hen og blevet utrolig populært og det er da hellere ikke uden god grund. For før hen kunne de færreste finde ud af det, mest på grund at alt det man skulle indtaste hos skat ved et eventuelt salg. De fleste handelsplatforme indberetter din fortjeneste for dig helt automatisk nu til dags, det er derfor også blevet noget flere og flere gerne vil.

Når du køber en aktie hos et firma for eksempel Genmab, så køber du faktisk en lille del af virksomheden som du ejer, og det er også derfor at når det går godt for virksomheden så stiger dine aktier i værdi og du kan sælge dem for en profit. 

Derfor gælder det også om at undersøge aktien inden du køber den, for at se om du kan ramme det rigtige tidspunkt at købe på. Det helt perfekte tidspunkt at købe på er når aktien ikke falder yderligere, men begynder at stige. En aktie kan begynde at stige igen hvis virksomheden får en stor ordre, eller udkommer med et nyt produkt som bliver utrolig populært. 

Køb din første Genmab Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Genmab aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Genmab aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Genmab aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Genmab. 

For at købe aktier i Genmab, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Genmab, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Genmab aktier?

Om dette er den rigtige aktie for dig og dine penge, er noget som du selv skal beslutte. Vores formål her på aktierdk.dk er at give dig alt den information om firmaet vi kan, så du har det bedste grundlag at træffe din beslutning ud fra.

Men derfor skal i ikke snyde for min personlige mening om aktien og virksomheden. Genmab er nemlig indenfor en meget spændende branche hvis du spørger mig, det er en branche som vi kun kommer til at se mere og mere til og jeg tror personligt selv på at Genmab aktien vil stige en del over de næste par år, og netop af den grund har jeg også selv købt aktier hos dem.

Biotek branchen er noget som de fleste ikke kender meget til, derfor vil jeg lige forklare lidt nærmere hvad det er. Biotek er forskning hvor man bruger levende organismer til at opfinde ny slags medicin. Det kan for eksempel være en bakterie, som der kan anvendes i en medicin. Det er her virksomheden undersøger hvilke bakterier der muligvis kan bruges til at opfinde nye mediciner.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Genmab aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Genmab aktien?

Kursen på Genmab aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Genmab aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Genmab aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.