General Motors er en anerkendt og international virksomhed som producerer biler og sælger dem rundt om i hele verden. Virksomhed er oprindeligt fra USA og er fra faktisk den sjettestørste bilproducent i verden. 

Virksomheden blev stiftet i 1908 i USA og siden er det gået rigtig stærkt for dem. De var på et tidspunkt verdens største bilproducent, men blev til sidst overhalet af blandt andet Toyota. Virksomheden havde 164.000 ansatte i 2019 og det tal er kun vokset de seneste år. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i General Motors, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over General Motors aktier

Generals Motors aktier

General Motors aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er General Motors aktier?

En aktie er noget som er gået hen og blevet utrolig populært indenfor de seneste år og det er kun noget som bliver mere og mere populært over de næste år også. Ved at købe en aktie i for eksempel General Motors, så kommer du faktisk til at eje noget af virksomheden som du køber aktien i og dermed vil din aktie og stige eller falde alt efter hvor godt virksomheden klarer sig.

Det kan derfor godt gå hen og blive en god investering, hvis man kan ramme rigtigt og købe aktien når den er lav og sælge den når den er høj. Udover det så betaler du jo penge for at have dine penge stående i banken i forhold til negative renter, ved at investerer dem i stedet så kan du se din opsparing blive større i stedet for mindre.

Hvis du kigger lidt nærmere på grafen ovenover, så kan du se kursprisen for General Motors igennem det sidste år. Vi kan se at i starten af året lå kursprisen høj, men er siden hen faldet en del igennem hele året. Det er derfor faktisk et rigtig godt tidspunkt at købe aktier i General Motors nu, fordi kursprisen er så lav.

Køb din første General Motors Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i General Motors aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe General Motors aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du General Motors aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra General Motors. 

For at købe aktier i General Motors, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Walt General Motors, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe General Motors aktier?

Hos aktierdk.dk giver vi ikke anbefalinger til hvilken aktie du bør købe. Men derfor vil jeg gerne komme med min personlige mening om aktien, det er nemlig en aktie som jeg selv ejer i min portefølje.

Det allervigtigeste du skal beslutte inden du kan købe aktier. Det er at hvilken strategi du vil handle med. Du kan enten handle med en kortsigtet eller en langsigtet strategi. Grunden til du skal vælge en strategi er, at det kommer meget an på hvilke aktier der er gode at investerer i. 

Hvis du har valgt at købe aktier med en langsigtet strategi, altså at du køber aktier og venter 10 år med at sælge dem, så vil jeg mene General Motors er et af de rigtige steder at placerer penge i. For biler er noget som vi kommer til at bruge i fremtiden også.

Branchen er i gang med en kæmpe udvikling og der er gang i et stort kapløb. For som du nok ved så kommer vi til at køre i elbiler i fremtiden og den virksomhed som kommer med den bedste elbil, vil formentlig også blive den største i branchen. Der tror jeg personligt på at General Motors kan være en af de store spillere. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på General Motors aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster General Motors aktien?

Kursen på General Motors aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe General Motors aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe General Motors aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.