General Electric er en teknologi og servicekoncern. Det er en amerikansk virksomhed, so har fuld fart på indenfor forskellige brancher. De har hovedkontor i Bosten, hvor firmaet også blev stiftet. 

Virksomheden blev grundlagt i 1892 og har altså mere end 100 på bagen, du har derfor mulighed for at købe dig ind i en virksomhed som har klaret sig igennem utallige kriser. De er mere end 319.000 ansatte på verdensplan og omsatte for 163,391 milliarder Dollars i 2020.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i General Electric, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf overGeneral Electric aktier

General Electric

General Electric aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er General Electric aktier?

Hvis du skal til at begynde med at investere, så er det en rigtig god ting at sætte sig ind i, hvad en aktie egentlig er. Det er i bund og grund dit bevis på at ejer en lille del af virksomheden, alt efter hvor mange aktier du ejer jo mere ejer du også af virksomheden, dog uden at have nogle indflydelse på virksomheden.

Det er efterhånden gået hen og blevet noget som de fleste gør, altså investerer sin opsparing i aktier. For hvis du ikke er klar over det nu, så koster det dig faktisk penge at have dine penge stående på din bankkonto. Det gør det fordi banker har indført det der hedder negativ rente, hvor man betaler en % sats i renter af beløbet der står på kontoen. 

Det kan man kun slippe for at betale, hvis du hiver pengene ud og enten investerer dem eller noget helt andet, så længe de ikke bare står på kontoen.

Køb din første General Electric Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i General Electric aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe General Electric aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du General Electric aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra General Electric.

For at købe aktier i General Electric, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine General Electric, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe General Electric aktier?

Det er som sagt en virksomhed som har fuld fart på, og som arbejder indenfor forskellige brancher og det ser jeg som en kæmpe styrke. De arbejder indenfor forskellige brancher som alle er inde i en god periode. Det er brancher som også vil eksisterer om hundrede år og derfor har jeg også selv valgt at investere i dem.

Det er vigtigt at nævne at denne aktie er en aktie du kan investerer i, hvis du investere med en langsigtet strategi. altså hvor du køber aktier i dag for at sælge dem om ti eller tyve år.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på General Electric aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster General Electric aktien?

Kursen på General Electric aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe General Electric aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe General Electric aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.