Fynske bank er et dansk pengeinstitut som blev dannet efter en fusion mellem de to fynske banker Vestfynsk bank og Svendborg sparekasse i 2013. de blev den 4 september fusionerede og blev til fynske bank og siden hen er det gået stærkt.

Virksomheden blev grundlagt i 1852 her i Danmark. De ejer blandt andet også Leasing fyn. Deres administrerende direktør hedder her i 2023 Petter Blondeau.

Hvis du har besluttet dig for at købe Fynske bank aktier, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Fynske bank aktier

Fynske bank aktier

Fynske bank aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige fald grupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvorfor købe aktier?

Aktier er et rigtig godt redskab til at skabe sig en formue, uden at skulle arbejde en helt masse timer. Der er mange fordele ved at investerer i aktier, i stedet for at have pengene stående på din bankbog. Når du har dine penge til at stå i banken, så betaler du faktisk banken penge for at have dem stående og dermed vil din opsparing også kun blive mindre og mindre med tiden.

Men ved at investerer dem i aktier i stedet, så vil du kunne få din opsparing til at vokse uden at skulle arbejde for det. Det er dog også vigtigt at nævne at det ikke er altid ens aktier stiger, man kan også være uheldig at de købte aktier falder i værdi. Derfor er det vigtigt at du altid kun investerer det som du har råd til.

Køb din første Fynske Bank Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Fynske Bank aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Fynske Bank aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Fynske Bank aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Fynske Bank.

For at købe Fynske Bank aktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Fynske Bank aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Fynske Bank aktier?

Min personlige vurdering af Fynske Bank aktien, er at det altid er fornuftigt at investerer sine penge i bank aktier. Det er nogle af de virksomheder der er bedst forbedret på kriser, da det kræver en helt masse kapital for at få lov til at kunne danne en bank.

Derfor har jeg også selv investeret nogle tusind kroner i forskellige bankaktier, da jeg tror det er noget som kommer til at være her i mange år endnu. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Fynske Bank aktier her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Hvad koster Fynske Bank aktier?

Kursen på Fynske Bank aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Fynske Bank aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Fynske Bank aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.