DSV er en af Danmarks største fragtfirmaer og de er ikke mindre end 643 ansatte i deres virksomhed. Hos DSV kan du få fragte alt mellem himmel og jord, det er dog mest erhvervs transport de kører med rundt i verden. 

DVS blev grundlagt i Danmark i 1976, så det er altså en dansk virksomhed. De er i dag en global transport udbyder, som køre med gods for virksomheder og private. De har kontor i mere end 90 forskellige lande og er dermed en af de helt store spiller når det kommer til transport. 

Som du kan nedenfor i grafen, ville det have været et godt tidspunkt at købe op i DVS i august, da aktien var utrolig lav der i forhold til starten af året. Der er dog stadig gode muligheder for at købe aktier hos dem til en fornuftig pris. 

Graf over DSV aktie

DSV aktie

DSV Aktie: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

DVS Udbytte

DSV har altid udbetalt udbytte, og det gør de også stadig væk. Det er derfor en aktie som du både ejer, men som også udbetaler udbytte til dig hver år, alt efter hvor godt et år de har haft. DVS plejer altid at udbetale udbytte i marts måned og som regel i midten af måneden. 

Herunder kan du se rengskabet for DSV danske afdeling for de seneste 5 år, og som du kan se så går det rigtig godt hos dem. De havde faktisk mere end fordoblet deres indtjening 2021 i forhold til år 2020.

DSV aktie

Køb din første DSV aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i DSv, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe DSV aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan Køber du DSV aktier

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier. 

For at finde DSV aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine DSV aktie, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe DSV aktier?

Som sagt giver vi ikke anbefalinger til hvilke aktier du bør købe, men derfor vil vi gerne give vores synpunkt på virksomheden DSV. De er en virksomhed som har eksisteret i rigtig mange år og det er en utrolig stærk virksomhed som er drevet af nogle eksperter indenfor deres område. 

Der er dog nogle andre store spillere på markedet også, som prøver at tage andele fra DSV, hvis de kan blive ved med at modstå presset og tjene penge på deres fragtopgaver, så er det en virksomhed som bliver utrolig spændende at følge.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på DSV aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster DSV aktien?

Kursen på DSV aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe DSV aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe DSV aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.