Demant er en dansk virksomhed som producerer og sælger høretelefoner, høretekniske hjælpemidler, lydanlæg og AV-udstyr til både private og erhvervskunder i flere forskellige lande igennem flere forskellige selskaber. De ejer blandt andet Sonic, Bernafon, Maico, Phonic Ear og mange flere. Du har altså mulighed for at købe dig ind i en solid forretning, som har flere ben at stå på, som jeg ser som en kæmpe styrke. 

Demant virksomheden blev grundlagt i 1904 og har hovedkontor i Hovedstaden. De har mere end 13.280 ansatte i deres virksomhed og havde en omsætning på 13,19 milliarder danske kroner i 2017, som siden hen er blevet en del større.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Demant, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Demant aktier

Demant aktier

Demant aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Demant aktier?

En aktie er en lille andel af virksomheden. Det vil altså sige at når du køber en aktie af en virksomhed, så køber du altså også en lille del af virksomheden. Når det så går godt for virksomheden, ved de enten øger deres omsætning eller får en stor ordre, så vil din aktie også stige i værdi. 

Det er gået hen og blevet meget populært at investerer sine penge i aktier, fordi det efterhånden er blevet så nemt og overskueligt at investerer og det er noget som de fleste kan finde ud af eller lære på ingen tid.

Hvis du ikke ved det endnu, så betaler du altså banken penge  for at have dine penge stående på kontoen. Det vil sige at din opsparing bliver mindre og mindre hver får hver måned du har dem stående i banken på grund af negative renter. Men ved at investerer dem i aktier, så kan du altså se din opsparing gro, i mens du tjener flere penge du kan investerer for.

Køb din første Demant Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Demant aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Demant aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Demant aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Demant.

For at købe aktier i Demant, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Demant, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Demant aktier?

Inden du kan gå i gang med at købe aktier i den virksomhed som du syntes er spændende, så vil vi altid anbefale at du beslutter dig for, hvilken strategi som du investere med, for det kommer meget and på hvilke aktier der er gode at købe. Du kan enten investerer med en langsigtet eller kortsigtet strategi. 

Hvis du har valgt at investerer med en kortsigtet strategi, så køber og sælger du dine aktier forholdvis hurtigt. Det vil sige du køber aktier i virksomheder som du forventer stiger en del indenfor en kort periode. Ved at buge denne strategi, så anbefaler jeg ikke du køber aktier i Demant.

Investerer du derimod med en langsigtet strategi, så køber du altså aktier for at beholde dem i ti eller tyve år, for derefter at sælge dem for en fin profit. Det er den mest brugte strategi og det er også den strategi som jeg vil anbefale du bruger, det er her der er den mindste risiko for at tabe penge og her du kan lave den største profit. Hvis du investerer med en langsigtet strategi, så er dement aktien en udmærket mulighed.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Demant aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Demant aktien?

Kursen på Demant aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Demant aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Demant aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.