Coloplast er et dansk anerkendt firma som sælger sygeplejeartikler både i Danmark men og Island. Deres produkter dækker indenfor områderne stomi, kontinens, hud og sårbehandling og respiratorisk pleje. Det er derfor en virksomhed med en bred vifte af produkter, som sælges til det offentlige. 

Coloplast er som sagt dansk og det blev stiftet i 1957 og har i dag mere end 12.500 medarbejder. Virksomheden omsatte for 18,54 milliarder danske kroner i 2020 og det tal er stigende for hvert år. Deres hovedkvarter holder til i humlebæk.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Coloplast, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Coloplast aktier

Coloplast aktier

Coloplast aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Coloplast aktier?

Når du vælger at købe en aktie, så køber du en del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når virksomheden enten omsætter for mere eller for en stor ny ordre. Det kan derfor godt blive en lukrativ investering, hvis du for eksempel investerer i et firma, som senere hen vokser og for mange nye store ordre. 

Hvis vi kigger på coloplast regnskab herunder, så kan vi se at de har formået at vokse der toplinje (omsætning) igennem de sidste 5 år! Derudover så har de altså også formået at vokse deres bundlinje 3 ud af 5 år, og jeg ser derfor deres virksomhed som en meget stabil og velkørt forretning.

Køb din første Coloplast aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i coloplast så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe coloplast aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Coloplast aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra coloplast. 

For at finde coloplast aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine coloplast aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Coloplast aktier?

Som vi har været inde på tidligere, så er det noget som du helt selv skal vurdere, jeg vil dog gerne komme med mit syn på aktien. Coloplast er som sagt en dansk virksomhed med mange år på bagen og jeg ser derfor aktien som en aktie med lav risiko. Det mener jeg fordi lægeudstyr er ikke noget som vi kommer til at skulle bruge mindre af, jeg mener vi kun kommer til at skulle bruge mere og mere i fremtiden og også andet udstyr.

Med det sagt så er der dog også andre på markedet som producerer det samme som coloplast og det er derfor vigtigt at hvis de skal blive ved med at leverer til det offentlige, så skal deres produktionspriser blives i bund. For når det offentlige skal indkøbe lægeudstyr osv, så er det den billigste der vinder ordren.

Jeg syntes dog det er en meget spændende aktie og det er da også en aktie som jeg selv har indkøbt for et par tusind. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på coloplast aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Coloplast aktien?

Kursen på coloplast aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Coloplast aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Coloplast aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.