Chr. Hansen er en verdenskendt virksomhed som opererer i mange lande. De fremstiller fødevareingredienser som bliver solgt til de store producenter af fødevare. Det er en dansk virksomhed med mange år på bagen, som har klaret sig godt igennem diverse kriser.

Virksomheden blev grundlagt i 1843 af en mand ved navn Christian D.A Hansen. De havde i 2021 omkring 3.000 ansatte, hvor efter deres seneste oplysninger så er det tal vokset med mere en 20% i 2022. Virksomheden blev stiftet i Hørsholm, hvor de også den dag i dag har hovedkvarter.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Chr. Hansen, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Chr. Hansen aktier

Chr. hansen

Chr. Hansen aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Chr. Hansen aktier?

Hvis du skal til at begynde med at investere, så er det en rigtig god ting at sætte sig ind i, hvad en aktie egentlig er. Det er i bund og grund dit bevis på at ejer en lille del af virksomheden, alt efter hvor mange aktier du ejer jo mere ejer du også af virksomheden, dog uden at have nogle indflydelse på virksomheden.

Det er efterhånden gået hen og blevet noget som de fleste gør, altså investerer sin opsparing i aktier. For hvis du ikke er klar over det nu, så koster det dig faktisk penge at have dine penge stående på din bankkonto. Det gør det fordi banker har indført det der hedder negativ rente, hvor man betaler en % sats i renter af beløbet der står på kontoen. 

Det kan man kun slippe for at betale, hvis du hiver pengene ud og enten investerer dem eller noget helt andet, så længe de ikke bare står på kontoen.

Køb din første Chr. Hansen Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Chr. Hansen aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Chr. Hansen aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Chr. Hansen aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Chr. Hansen.

For at købe aktier i Chr. Hansen, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Chr. Hansen, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Chr. Hansen aktier?

Om du skal investerer dine penge i Chr. Hansen aktier, er noget som du selv skal beslutte. Her på aktierdk.dk samler vi alt information om den pågældende virksomhed, for at give dig det bedste grundlag at træffe din beslutning ud fra. Læs min personlige mening om aktien herunder. 

Firmaet Chr. Hansen er en spændende virksomhed og de arbejder indenfor en branche som vi kommer til at have brug for om hundrede år også, så derfor tror jeg også på de er her mange år frem. 

Det er en aktie som man kan overveje at investerer i hvis man investerer med en langsigtet strategi. Da det ikke er en aktie som vil eksplodere fra den ene dag til den anden, men mere stige lidt men stødt hver år i gennemsnit, så er det dermed et fornuftigt valg ved en langsigtet investering.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Chr. Hansen aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Chr. Hansen aktien?

Kursen på Chr. Hansen aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Chr. Hansen aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Chr. Hansen aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.