Canopy Growth er en canadisk virksomhed som producerer og sælger canabis rundt om i hele verden. Virksomheden er faktisk blevet vurderet til at være verdens største indenfor dens kategori målt på deres omsætning. Hvis du er lidt inde i cannabis, så ved du også at det bliver en del af vores fremtid. Det er noget som mange lande efterhånden har gjort lovligt og det er kun et spørgsmål om tid inden det bliver lovligt i hele verden, hvis du spørger mig.

Virksomheden blev stiftet i 2013 af Bruce Linton, så det er altså en forholdsvis ny virksomhed. Canopy Growth havde en omsætning på 607 millioner CAD i 2021 og det tal forventer de at være 40% større i 2022, så det er altså en virksomhed med fart på og som vil fremad. Derfor syntes jeg også det er en aktie du bør kigge nærmere på, hvis du investerer med en langsigtet strategi.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Canopy Growth , så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Canopy Growth aktier

Canopy growth aktier

Rivian aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Canopy Growth aktier?

At investerer i aktier er noget som er gået hen og blevet utrolig populært og det er da hellere ikke uden god grund. For før hen kunne de færreste finde ud af det, mest på grund at alt det man skulle indtaste hos skat ved et eventuelt salg. De fleste handelsplatforme indberetter din fortjeneste for dig helt automatisk nu til dags, det er derfor også blevet noget flere og flere gerne vil.

Når du køber en aktie hos et firma for eksempel Canopy Growth, så køber du faktisk en lille del af virksomheden som du ejer, og det er også derfor at når det går godt for virksomheden så stiger dine aktier i værdi og du kan sælge dem for en profit. 

Derfor gælder det også om at undersøge aktien inden du køber den, for at se om du kan ramme det rigtige tidspunkt at købe på. Det helt perfekte tidspunkt at købe på er når aktien ikke falder yderligere, men begynder at stige. En aktie kan begynde at stige igen hvis virksomheden får en stor ordre, eller udkommer med et nyt produkt som bliver utrolig populært. 

Køb din første Canopy Growth Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Canopy Growth aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Canopy Growth aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Canopy Growth aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Canopy Growth. 

For at købe aktier i Canopy Growth, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Walt Canopy Growth, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Canopy Growth aktier?

Cannabis er noget som vi kommer til at se mere og mere til i vores hverdag, uanset om vi kan lide det eller ej. Det er noget som de fleste lande allerede nu har gjort lovligt og som man kan købe i en butik som tøj for eksempel. Derfor er det også bedre at se muligheder i stedet for begrænsninger. 

For der kan være rigtig gode penge at tjene, ved at investerer i et cannabis firma som for eksempel Canopy Growth. De er et af de største firmaer indenfor branchen i hele verden og jeg ser derfor også dem som en af de store vindere i denne branche. 

Om du skal investerer i Canopy Growth er noget som du selv skal beslutte, vores opgave hos aktierdk, er at give dig så meget information om virksomheden som muligt, så du har de bedste forudsætninger for at træffe den rigtige beslutning.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Canopy Growth aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Canopy Growth aktien?

Kursen på Canopy Growth aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Canopy Growth aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Canopy Growth aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.