Så er tiden kommet til et lille skriv om BMW, de fleste af os kender dem allerede, men det kan være der er nogle enkelte der ikke helt ved hvem de er og hvad de laver. BMW er et af verdens største bil mærker og det er et mærke i sin helt egen klasse. Virksomheden blev grundlagt i 1916 i Tyskland. 

BMW omsatte i 2021 for 111,2 milliarder EURO og de forventer en yderligere stigning i 2022, der er derfor gode udsigter til at kunne lave en fornuftigt investering i dem. BMW ejer blandt andet også Rolls-royce og de har meddelt at de er på udkig efter at opkøbe andre med tiden. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i BMW, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over BMW aktier

BMW aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er BMW aktier?

Når du vælger at købe en aktie, så køber du en del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når virksomheden enten omsætter for mere eller for en stor ny ordre. Det kan derfor godt blive en lukrativ investering, hvis du for eksempel investerer i et firma, som senere hen vokser og for mange nye store ordre. 

Hvis vi kigger lidt nærmere på grafen ovenover, så kan du se kursprisen på BMW Aktien igennem det sidste år. I Starten af året lå den rigtigt højt og så kan vi se den har fået nogle tæsk i et par måneder, men er altså godt tilbage igen. Jeg ser denne aktie som en aktie der er god at investerer i, hvis investerer med en langsigtet strategi. 

Køb din første BMW Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i BMW aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe BMW aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du BMW aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra BMW. 

For at købe aktier i BMW, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine BMW aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe BMW aktier?

Om det er den rette aktie for dig, kommer helt and på hvilken strategi som du har tænkt dig at bruge. Hvis du bedst kan lide at købe og sælge aktier hurtigt, så vil jeg ikke anbefale BMW aktien, da den simpelhen ikke stiger nok til at kunne lave en fin profit.

Men handler du derimod aktier med en langsigtet strategi. Så ser jeg BMW aktien som en du bør undersøge nærmere. Hvis vi kigger aktien over de sidste 10 år, så er den faktisk i gennemsnit steget 3-4% om året og det er netop derfor jeg mener det er en god aktie til dig der handler med en langsigtet strategi. 

Selvom den i gennemsnit er steget, så skal du dog være forbedret på den godt kan falde, for hvis der er noget der er sikkert indenfor aktier, så er det at det aldrig er helt sikkert at handle aktier, den kan stige når man tror den vil falde og den kan falde når man tror den vil stige. Derfor er det også vigtigt at du træffer din egen beslutning inden du investerer i aktier.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på BMW aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster BMW aktien?

Kursen på BMW aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe BMW aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe BMW aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.