Bayer er en verdenskendt virksomhed indenfor kemi og medicin. Virksomheden har hovedkvarter i Leverkusen i Tyskland, hvor virksomheden også er grundlagt. Firmaet blev stiftet af Friedrich Bayer og Johann Friedrich Weskott.

Virksomheden blev grundlagt i 1863, det er altså en virksomhed med flere hundrede år på bagen. De havde en omsætning på 44,08 milliader EURO i 2021 og havde mere end 117.000 ansatte i 2021. Det tal er dog vokset en hel del siden da. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Bayer, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Unity Bayer aktier

Bayer Aktier

Bayer aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er en aktie?

De seneste par år er det gået hen og blevet utrolig populært at købe og sælge aktier her i Danmark og det er da hellere ikke uden god grund. Men hvad er en aktie egentlig? En aktie er dit bevis på at du ejer en lille del af virksomhede, og alt efter hvor mange aktier du kæber i firmaet jo mere efter du selvfølgelig. 

Hvorfor det er blevet populært at handle aktier, er der en god grund til. For hvis du holder dine penge i banken, så skal du faktisk betale dem penge for at have dem på din konto, og dermed vil din opsparing kun blive mindre og mindre med tiden. Men ved at investere din opsparing i aktier, så vil du se den vokse med tiden. 

Køb din første Bayer Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Bayer aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Bayer aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Bayer aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Bayer.

For at købe aktier i Bayer, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Bayer, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Bayer aktier?

Her på siden giver vi dig ikke anbefalinger til hvilke aktier du bør købe, det er en beslutning som du selv skal træffe. Vi giver derimod alt den information vi kan finde om firmaet, så du kan træffe din beslutning på det bedst mulige grundlag. 

Men derfor vil jeg gerne give dig min personlige mening om Bayer aktien. Det er en virksomhed i den helt store liga og indenfor en branche, hvor det er nemt at tjene penge, så derfor tror jeg også stort på at Bayer kommer til at vækste over de næste mange år. 

Udover det så bliver vi flere og flere mennesker på jorden og derfor kommer der også flere og flere sygdomme, som vi skal have medicin mod. Det er blandt andet her Bayer kommer ind i billedet.

Jeg har personligt selv købt aktier i Bayer, da jeg tror vi kommer til at dem vækste over de næste år.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Bayer aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Bayer aktien?

Kursen på Bayer aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Bayer aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Bayer aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.