Bavarian nordic er en dansk bioteknologisk lægemiddelsvirksomhed, som har produceret og udviklet mange af de mediciner vi bruger den dag i dag på hospitaler. Virksomheden har hovedkvarter i Danmark, men er dog en international virksomhed som sælger deres produkter over hele verden.

Virksomheden blev grundlagt i 1992 i Danmark og havde i 2021 759 medarbejder ansat. Det tal er vokset betydeligt siden og der er den dag i dag over 2000 medarbejder. Virksomheden omsatte for 1 milliard danske kroner i 2022, hvilket svarer til en vækst på 123% i forhold til 2021.

Hvis du har besluttet dig for at købe Bavarian Nordic aktier, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Bavarian Nordic aktier

Bavarian nordic aktier

Bavarian Nordic aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige fald grupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvorfor købe aktier?

Hvis du også er ved at blive træt af negative renter fra banker, så er aktier helt klart noget du bør overveje. For ved at opbevarer dine penge i banken, så kommer din opsparing kun til at blive mindre og mindre på grund af diverse renter og gebyrer. Men hvis du derimod vælger at købe aktier for dem i stedet, så vil du kunne få din opsparing til at gro.

Du skal dog inden du går i gang med at købe eller sælge aktier, så skal du beslutte hvilken strategi som du gerne vil investerer med. Du kan enten investere med en kortsigtet eller langsigtet strategi. Forskellen på de to strategier er om du køber og sælger hurtigt eller venter flere år med at sælge de købte aktier.

Køb din første Bavarian Nordic Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Bavarian Nordic aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Bavarian Nordic aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Bavarian Nordic aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Bavarian Nordic.

For at købe Bavarian Nordic aktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Bavarian Nordic aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Bavarian Nordic aktier?

Om Bavarian Nordic aktien er det rigtig for dig at investere, er noget som du selv skal beslutte. Jeg vil dog gerne komme med min personlige mening om aktien. Det er nemlig en virksomhed som arbejder indenfor en meget spændende branche, hvor der kan være mange penge at tjene, ved at udvikle produkter.

Bavarian Nordic har været rigtig gode til at udvikle produkter inden for lægemedicin og de har derfor også haft nogle gode år igennem de sidste årtier. Hvis du har en langsigtet strategi, så vil jeg mene det er en aktie som du bør overveje at investerer i. Den kan komme til at give et fornuftigt overskud over de næste par år, da der kun kommer til at blive brug for mere og mere medicin i form af vi bliver flere mennesker på jorden.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Bavarian Nordic aktier her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Hvad koster Bavarian Nordic aktier?

Kursen på Bavarian Nordic aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Bavarian Nordic aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Bavarian Nordic aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.