Aurora var en af de første til at producere og videreformidle cannabis. De er både et meget kendt og så er det et af verdens største cannabisproducenter. Virksomheden havde en omsætning i 2019 på intet mindre end 247,9 milliarder. Det er en virksomhed som er utrolig spændende og så er det en branche som jeg personligt tror rigtig meget på!

Aurora blev stiftet i 2006 i Canada og de havde i 2021 2.779 medarbejdere, som er et tal der kun er vokset her i 2022. De havde i 2018 8 godkendte produktionsfaciliteter til produktion af cannabis, derudover så sælger deres produkter i mere end 25 forskellige lande.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Aurora, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Aurora aktier

aurora aktier

Aurora aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Aurora aktier?

Hvis du vælger at købe aktier i virksomheden Aurora, så kommer du faktisk til at eje en del af virksomheden og det er derfor din aktie også kommer til at stige i værdi når virksomheden gør. Når man skal købe en aktie , så gælder det om at købe den så billigt som muligt for derefter at sælge den dyre.

Som mange andre virksomheder de sidste par år, så er der aktie faldet en del. Og det er der faktisk flere grunde til, en af dem er blandt andet corona. Aurora har været hårdt ramt, da de har måtte lukke mange af deres butikker.

Køb din første Aurora aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i aurora så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe aurora aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Aurora aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra aurora. 

For at finde aurora aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine auroa aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Aurora aktier?

Det er en meget spændende aktie at følge, da det er en meget ny branche i forhold til så meget andet. For cannabis er og bliver mere og mere et alle mands eje indenfor medicin. Derfor spår jeg også aurora en stor fremtid, hvis de kan blive ved med at holde sig to skridt foran deres konkurrenter. 

Der er dog også mange andre store konkurrenter indenfor denne branche og det er derfor et stort kapløb hvem der vinder det game. Hvis det bliver aurora som vinder det, så kommer deres aktie også til at stige meget i værdi og det kan derfor godt være en god investering at købe i dem nu billigt. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på aurora aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Aurora aktien?

Kursen på aurora aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Aurora aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Aurora aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.