Apple er en virksomhed i sin helt egen kaliber. Det er nok en af de mest kendte virksomheder i hele verden og en af dem hvor deres produkter bliver brugt af flest til dagligt. Apple er dem som bland andet har lavet iphone, som jo er blevet et alle mands eje den dag i dag.

Apple blev stiftet i 1976 i Californien og er i dag mere end 154.000 ansatte. Det er altså en virksomhed i den helt store liga, og derfor er det også en aktie som der er meget lav risiko i. Sidste år (2021) leverede de et resultat på 95 milliarder dollars. Virksomheden blev stiftet af en person som hedder Steve Jobs, han nåede at blive en af verdens rigeste inden han desværre gik bort.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Apple, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Apple kurs over det sidste år

Apple aktier

Apple aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Apple aktier?

Når du køber aktier hos Apple, så køber du faktisk en del af virksomheden og du bliver dermed medejer. Du bliver dog ikke medejer sådan at du kan være med til at bestemme, men du for goder i form af aktier når virksomheden klarer sig godt. 

Hvis du gerne vil købe aktier med lave risiko, så er apple aktier et af de steder som er god at placerer sine penge. Da det jo er noget som vi alle bruger til dagligt. De er utrolig gode til at følge med udviklingen og jeg ser derfor også Apple som en markedsleder om 10 år.

Køb din første Apple aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i Apple så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe apple aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Apple aktier

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Apple. 

For at finde Apple aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine Apple aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Apple aktier?

Det kommer helt and på hvilken strategi, som du har tænkt dig at købe aktier med. For hvis du gerne vil købe og sælge hurtigt igen, så er Apple aktien ikke det rigtige for dig. Men vil du derimod købe og holde på aktierne i mange år frem, så er min vurdering at det kan gp hen og blive en god investering for dig. 

Det er dog vigtigt at du selv vurderer om det er den rigtige virksomhed for dig og dine penge. Men som udgangspunkt vil min mening om aktien være, at det kan gå hen og blive en god investering. De har dog også nogle udfordringer som de skal løse for at blive ved med at være markedsledende. 

De skal kunne blive ved med at udvikle deres produkter og følge med moden. Det er dog noget de har haft stor succes med tidligere, så jeg tror det nok skal lykkes dem. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Apple aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Apple aktien?

Kursen på apple aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Apple aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Apple aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.