American Airlines er en virksomhed som arbejder indenfor luftfartsselskaber. De tilbyder flyrejser til destinationer såsom Nordamerika, Sydamerika, Europa og Asien. De meddelte i slutningen af 2022 at de ville i 2023 udvide med afgange til flere lande. Derudover så ejer virksomheden også fem forskellige lufthavne. 

Virksomheden blev grundlagt i 2013 og havde sidste år (2022) en omsætning på 17,34 milliarder dollars. Forretningen bliver ejet af American Airlines group. 

Hvis du har besluttet dig for at købe american airlines aktier, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over American Airlines aktier

American airlines aktier

Bayer aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er en aktie?

Før hen var det kun meget få der investerede i aktier, fordi det hele skulle foregå i banken og det var noget man ikke rigtig troede på. Men efter de seneste årtier hvor internettet er kommet til, er der flere og flere der er begyndt at investerer i aktier, også helt unge. Som udgangspunkt kan alle finde ud af at investerer i aktier, det handler blot om at du ligger en strategi for hvordan du vil investerer. Du kan enten vælge at investere med en langsigtet eller kortsigtet strategi.

Hvorfor det er blevet populært at handle aktier, er der en god grund til. For hvis du holder dine penge i banken, så skal du faktisk betale dem penge for at have dem på din konto, og dermed vil din opsparing kun blive mindre og mindre med tiden. Men ved at investere din opsparing i aktier, så vil du se den vokse med tiden. 

Køb din første American Airlines Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i American Airlines aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe American Airlines aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du American Airlines aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra American Airlines.

For at købe American Airlines aktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine American Airlines aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe American Airlines aktier?

Den beslutning er noget som du selv skal træffe og noget som du skal føle er det rigtige for dig og din opsparing. Men jeg vil dog gerne komme med min personlige mening om aktien. Jeg syntes det er en meget spændende aktie at følge og jeg tror vi kommer til at se meget mere til dem indenfor de næste par år.

Flybranchen har været meget hårdt ramt under corona og det er kun de stærke der har overlevet, det har American Airlines og derfor tror jeg også vi ser de kommer stærkt tilbage her efter corona. Jeg har personligt selv valgt at købe for nogle tusind kroner i American Airlines, for at have mulighed for at være med, hvis den lige pludselig stiger.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på American Airlines aktier her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Hvad koster American Airlines aktier?

Kursen på American Airlines aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe American Airlines aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe American Airlines aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.