AMC er en amerikansk biografvirksomhed, som faktisk beregnes for at være en af de største i USA beregnet ud fra deres omsætning. Det er en virksomhed som har fuld fart på, og som er ved at udvikle biografer på en helt anden måde end vi tænker biografer på. 

Virksomheden blev grundlagt i 1920 og er en af de ældste biografvirksomheder i USA. Virksomheden havde i 2021 mere end 17.122 medarbejder og har hovedkvarter i Leawood Kansas. Det er den virksomhed som har den største markedsandel indenfor biograf branchen i USA.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i AMC, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over AMC aktier

AMC Aktier

AMC aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er AMC aktier?

At investerer i aktier er noget som er gået hen og blevet utrolig populært og det er da hellere ikke uden god grund. For før hen kunne de færreste finde ud af det, mest på grund at alt det man skulle indtaste hos skat ved et eventuelt salg. De fleste handelsplatforme indberetter din fortjeneste for dig helt automatisk nu til dags, det er derfor også blevet noget flere og flere gerne vil.

Når du køber en aktie hos et firma for eksempel AMC, så køber du faktisk en lille del af virksomheden som du ejer, og det er også derfor at når det går godt for virksomheden så stiger dine aktier i værdi og du kan sælge dem for en profit. 

Derfor gælder det også om at undersøge aktien inden du køber den, for at se om du kan ramme det rigtige tidspunkt at købe på. Det helt perfekte tidspunkt at købe på er når aktien ikke falder yderligere, men begynder at stige. En aktie kan begynde at stige igen hvis virksomheden får en stor ordre, eller udkommer med et nyt produkt som bliver utrolig populært. 

Køb din første AMC Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i AMC aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe AMC aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du AMC aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra AMC. 

For at købe aktier i AMC, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine AMC, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe AMC aktier?

Det kommer helt and på hvor stor en risiko du er villig til at tage. For biograf branchen er ikke den samme, som den var for mange år siden. Vi tager nemlig ikke særlig meget i biograf længere, eftersom vi kan se alle de samme film hjemme fra sofaen fra diverse streamingtjenester. 

Derfor er det også en virksomhed som har haft det hårdt de seneste 10 år, de har dog meddelt at de er ved at udvikle et nyt koncept, der skal gøre det mere attraktivt at tage i biograf. Derfor er det også en meget spændende virksomhed at følge, for hvis de lykkes med deres mision, så vil deres aktie helt sikkert stige en del

Det er dog svært at spå om, og derfor er det også vigtigt at nævne at dette er en aktie med stor risiko at investerer i, da det kan gå begge veje. For som sagt så er det blevet en meget svær branche at tjene penge i. Jeg tror personligt ikke vi kommer til at gå i biografen om 10 år, da vores fjernsyn og streaming tjenester kan det samme til den tid. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på AMC aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster AMC aktien?

Kursen på AMC aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe AMC aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe AMC aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.