Ambu er en kæmpe stor og anerkendt dansk virksomhed som udvikler, producerer og sælger medicinsk udstyr til hospitaler og redningsfolk, såsom Falck osv.

Ambu blev grundlagt i 1937 og har lige siden den spæde start haft fokus på produktudvikling og vækst af både toplinje (omsætning) og bundlinje (Fortjeneste) og det er lykkes dem ret godt, hvor de har haft en del år med stor vækst.

Herunder kan du se en graf for ambu aktier aktien igennem det sidste år. Og hvis vi kigger lidt nærmere på grafen herunder, så kan vi faktisk se det er et rigtig godt tidspunkt at købe op i dem nu, hvis man tror på denne virksomhed. De havde i starten af året en kurs på ca 175 kroner pr aktie, hvor du nu kan købe den til ca 100 kroner pr aktie.

Graf over Ambu Aktier

ambu aktier

Ambu Aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Ambu aktier: Udbytte

Ambu A/S er en dansk virksomhed og de har altså valgt at udbetale udbytte til dem som ejer aktier hos dem. Men hvor meget du får udbetalt afhænger altså af hvor godt et år de har haft men også hvor mange aktier du ejer hos virksomheden. Ambu har en målsætning af at udbetale 30% af årets resultat i udbytte til deres aktionærer. 

Ambu er derfor en god investering hvis din strategi er at leve af de penge som du får udbetalt i udbytte, så ville den her aktie være en god mulighed for dig. Dermed sagt er det hellere ikke en dårlig investering, hvis din strategi er at have aktien over nogle år, for derefter at sælge den for en profit. 

Herunder kan du se ambu regnskab for de sidste fem år. Vi kan starte med at kigge på deres nettoomsætning, som er vokset hvert år over de sidste 5 år. hvis en virksomhed skal vokse sin toplinje (omsætning) så koster det penge og det er også det vi kan se på deres bundlinje (indtjening) for hvis du kender til at drive forretning, så koster det penge at få nye kunder. Jeg ser derfor ingen grund til at blive nervøs. 

Køb din første Ambu aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i Ambu så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Ambu, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Ambu aktier

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Ambu. 

For at finde Ambu aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine Ambu aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Ambu aktier?

Jeg ser en meget lys fremtid for Ambu aktien og det gør jeg af forskellige grunde. En af grundene er helt klart at de har formået at vækste deres forretning hvert år, de sidste 5 år i ellers en presset branche, hvor prisen afgøre meget om du får ordren.

Dermed er det ikke sagt, at de ikke også har nogle udfordringer som de skal kunne løse for at blive ved med at være en af de førende i Danmark. De skal kunne blive ved med at opfinde nye redskaber til industrien og kunne producerer det til en fornuftig pris.

Hvis det lykkes dem, så ser jeg en kæmpe fremtid for dem, og jeg er sikker på deres aktie vil blive ved med at stige.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Ambu aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Ambu aktien?

Kursen på Ambu aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Ambu aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Ambu aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.