Alibaba er en kendt internet forretning, som er vokset helt vildt de seneste år og det kommer de også til at gøre over de næste par år hvis du spørger mig. Alibaba blev stiftet af en person som hedder Jack Ma, virksomheden blev grundlagt i 1999 i Kina og er ii dag en af verdens største internet forretninger.

Alibaba er i dag værdisat til 853,1 milliarder og virksomheden vil kun komme til at stige i værdi, hvis de lykkes med at blive ved med at sende varer til folk rundt i hele verden. de har et bredt sortiment af faktisk alt på deres webshop og de fleste af deres produkter bliver produceret i Kina, hvilket gør at de kan sælge deres produkter til nogle af de bedste priser i verden.

Herunder kan du se en graf for alibaba aktien igennem det sidste år.

alibaba aktier

Alibaba Aktie: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Alibaba: Udbytte

Alibaba er en ud af mange udenlandske virksomheder som ikke udbetaler udbytte. Men fordi de ikke udbetaler udbytte betyder det altså ikke, at det er en dårlig investering. Du skal investerer i alibaba, hvis du har tålmodighed og gerne vil vente 5-10 år med at hæve din profit.

Hvis din strategi mere er at du gerne vil kunne leve af udbytte, så er det ikke alibaba du skal investerer i, så er der masser af andre danske aktier, der er bedre for dig og din strategi.

Vi kan af gode grunde ikke vise dig alibaba rengskab, da det kun er danske, svenske og norske selskaber som er forpligtet til at kunne fremvise et offentligt regnskab.

Køb din første alibaba aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i alibaba, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe alibaba aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

3. Sådan køber du alibaba aktier

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier hos alibaba.

For at finde alibaba aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine alibaba aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe alibaba aktier?

Det er som sagt noget du selv skal vurdere, men jeg vil gerne komme med mit synspunkt på alibaba aktien. Det er en virksomhed som er kæmpe stor og som sælger varer i hele verden og så længe de kan blive ved med at producerer nye produkter billigt i Kina, så har de et godt eksitens grundlag vil jeg mene. 

Der er dog kommet flere og flere store spiller på markedet, som der også er god grund til at holde øje med. Det kan for eksempel være amazon aktier, men så længe alibaba kan blive ved med at konkurrer med deres konkurrenter og leverer en god service, så vil jeg mene der er en god profit i sigte på alibaba aktien.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på DSV aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Alibaba aktien?

Kursen på alibaba aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe alibaba aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe alibaba aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.