Du kender dem nok i forvejen, ellers så kan det være du har haft lejet en bolig igennem dem før? Hvis ikke så er AirBnB en online markedsplads for udlejning og booking af overnats muligheder rundt om i verden. De tilbyder mere end 2.000.000 overnats muligheder i mere end 192 lande og 33.000 forskellige byer. Det er altså en veletableret virksomhed med nogle år på bagen.

Airbnb blev stiftet i 2008 og siden er det gået utrolig stærkt. Fra der stiftelse og til 2012 formidlede de altså ikke mindre end 10 millioner overnatninger rundt om i verden via deres markedsplads. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i AirBnB, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over AirBnB aktier

AirBnB Aktier

AirBnB aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er AirBnB aktier?

Når du vælger at købe en aktie, så køber du en del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når virksomheden enten omsætter for mere eller for en stor ny ordre. Det kan derfor godt blive en lukrativ investering, hvis du for eksempel investerer i et firma, som senere hen vokser og for mange nye store ordre. 

Når vi kigger på grafen ovenover, så kan vi se deres kurspris har været faldende halvdelen af året, og hvis vi tænker tilbage så giver det faktisk meget god menning, de har været igennem en periode med corona som har taget hårdt på de fleste virksomheder. Jeg mener dog den kommer til at tage nogle dyk op af, eftersom vi er ved at være igennem corona og folk gerne vil ud at rejse igen.

Køb din første AirBnB aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i AirBnB aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe AirBnB aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du AirBnB aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra AirBnB. 

For at købe aktier i AirBnB, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine AirBnB aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe AirBnB aktier?

Vi anbefaler som sagt ikke aktier her på aktierdk, men derfor vil jeg gerne komme med mit syn på aktien. For jeg syntes faktisk det er en meget spændende aktie, som jeg tror vil have en stor fremtid. Det skal dog siges at jeg også mener det en aktie, som man kun skal investerer i, hvis man har en langsigtet strategi. Det vil sige at hvis du vil købe og sælge aktier hurtigt efter køb, så er det ikke denne aktie som du skal investerer i. 

Når det så er sagt, så har de også nogle udfordringer som de skal kunne løse, for at beholde deres plads som den største markedsplads indenfor overnatning. De skal kunne blive ved med at tilbyde nye overnatningsmuligheder og så skal de blive ved med at udvikle på deres platform. Hvis de formår det, så mener jeg også vi kommer til at se aktien stige over de næste par år. For noget vi elsker det er at rejse og vi gør det mere og mere. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på AirBnB aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster AirBnB aktien?

Kursen på AirBnB aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe AirBnB aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe AirBnB aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.